Mobilnummer

070 - 344 24 12

Epost

jossesmassage@gmail.com

Öppettider

Mån - Fre: 08 - 19 | Lör 08 - 13

Välkommen till min sida för omdömen och feedback från mina kunder. Inlämnade kommentarer/omdömen är ofiltrerade för att du som ny kund ska få en rättvis och sjyst uppfattning om vad du får genom mina behandlingar. Håll god ton och var konstruktiv, otrevligheter och spam plockas bort.

18 Comments

  1. Hej Josse! Stort tack för en jättebra behandling. Såå stel i rygg och nacke när jag kom och såå mjuk och smidig i musklerna efteråt. Super duktig massör, rekommenderar!!

  2. Helt fantastisk massör som alltid ser till att du ska gå nöjd från henne! Rekommenderar alla att gå till henne, utan tvekan bäst i Ängelholm (och jag har varit hos de flesta)! Aldrig mått så bra i min kropp som efter jag började gå hos henne. Fem av fem toasters!

  3. Har gått på massage i många år och nör min massör slutade blev jag tipsad om Josse! Å jisses vilken Josse👍🏻 Helt otroligt bra massage! Hon är så duktig och älskar verkligen sitt jobb🙏🏻

  4. Det är bara att boka tid om ni behöver den bästa massören i Skåne. Hon är dessutom den trevligaste som finns. Hon hjälper er med era problem med glädje. Kan varmt rekommenderas.
    Hans

  5. Josse är verkligen superb på alla sätt å vis !! Tveklöst den bästa massör jag har vart hos 🙌🏽

  6. Åkte på ett ryggskott och Josse fanns där och kunde hjälpa mig direkt!
    Helt fantastiskt människa som älskar det hon jobbar med.
    Hon löste även min spänningshuvudvärk så nu är jag människa igen.
    In och boka direkt hos Josses massage! VÄRLDENS bästa massör .

  7. Ny i stan. Så tacksam att direkt hitta Josse! Kraftfull, känslig kunnig! Livgivande värmande massage. Triggerpunkterna fick sitt, precis lagom. Gör ont fast gott!! Euforisk att få igen min glada kropp, tackar
    Eva

  8. Vilken överraskning! Hade inte läst omdömena innan men hade turen att välja och få snabb tid hos Josse. Upplevde också: Bästa massagen! Bemötandet också! Tryggt,
    kraftfullt, intensivt och livgivande! Ny glad kropp och själ! Gratulerar Ängelholm till denna pärla!

  9. Kände redan efter en kort stund av behandlingen att detta var något extra. Inte upplevt så skön och välgörande massage på något annat ställe!!! Så grymt bra Josse! Återkommer såklart!

  10. Den bästa massören i Skåne! Hjälper min stackars rygg som jag ofta har ont i. Får snabbt en tid, när jag hör av mig. Det är ju toppen! Rekommenderas varmt!

  11. Så glad jag hittade Josse och har varit trogen kund sedan start. Fått hjälp med så mycket muskelspänningar och man svävar på moln när man lämnar stället 🙂 rekommenderas starkt!

  12. Helt fantastiskt bra, kom dit med fruktansvärt ont i rygg o nacke. Lämnade som en ny människa.
    Tusen tack 🙏👌👏

  13. Du är så otroligt grym! Nu är jag redo för kommande utmaningar med din hjälp!! Ses framöver🥰

  14. Skicklig, varm och respektfull. Jag fick en snabb tid som passade mig. Jag kom i bedrövligt skick, hade svårt att gå på grund av smärta o lämnade rak i ryggen och med lättnad i kroppen. Rekommenderar verkligen detta välgörande proffs.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *